Diamondo.nl is een nieuw kleding merk. Inspiration Webdesign heeft de webshop ontwikkeld. Wij wensen Diamondo heel veel succes en plezier met de nieuwe website.

Website 100%
Bij Diamondo.nl vind je 24/7 high-fashion t-shirts die onweerstaanbaar zijn voor fashion liefhebbers. T-shirts met strakke prints om te zien en in gezien te worden. We bieden je een speciale collectie aan met exclusieve prints. De shirts worden in kleine oplages besteld, waardoor het shirt exclusief wordt gedragen door party animals. De shirts, dat het merk aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebbben een uiterst gedetailleerd pasvorm. Het merk is erg gespecialiseerd van start gegaan en heeft het doel om volgend jaar zomer uitblinker te zijn in de fashion industry.
 
Naast een goede inkoop en een overzichtelijke webshop bieden we maximale service en betrouwbaarheid, bovenal maken wij het online shoppen voor jou een klein feestje. Het is onze taak iedere bestelling zo goed mogelijk te behandelen. Zo zorgen we ervoor dat iedere order die vóór 16.00 geplaatst en betaald is, diezelfde dag nog wordt verstuurd. Tevens is het geen probleem om je aankopen retour te sturen.